Tasky Tomi

Čo robiť, keď cesto nekysne, ako odstrániť fľaky od červeného vína? Je lepší prášok alebo gél? S našim webovým magazínom, vás už nezastihne nepripravených.

Objavili ste na aute preliačinku?

Existuje metóda, ktorá si s preliačinami poradí raz dva! Váš problém tak táto špeciálna oprava preliačin na aute vyrieši raz-dva a pomerne rýchlo a jednoducho bez obrovských nákladov. Táto metóda opravy preliačin sa nazýva PDR – Paintless Dent Repair. Teda metóda sa dá aplikovať a využiť vtedy, keď nie je poškodený lak, nakoľko je to metóda bez potreby lakovania karosérie. Preliačiny sa vytlačí a opraví do pôvodného stavu a netreba lakovať, čo je veľká výhoda oproti klasickému spôsobu opravy podobných defektov na aute.

automobil

PDR sa dá použiť na oceľových súčastiach karosérie a aj na tých, čo sú z hliníka. Jednoducho takmer všade. Oprava teda trvá oveľa kratšie než keď by ste si auto dali opraviť do autoservisu klasických spôsobom. Navyše kvôli malým preliačinám by ste museli nechať opravovať celý diel veľmi komplikovaným spôsobom Takto sa môžete vyhnúť komplikáciám a nechať si preliačiny opraviť napríklad cez Autopdr.sk. Tu vám iste kvalifikovane poradia a ocenia váš „drobný problém“, ktorý vám pomôžu aj napraviť, a to bez lakovania, brúsenia, gitovani a iných úkonov.

oprava auta

Táto metóda je navyše šetrná aj k životnému prostrediu, čo nás iste môže len tešiť ešte viacej. No netešte sa sami to zrejme nezvládnete! Potrebujete zručnosť a prax, aby ste mohli PDR aplikovať. A kedy sa PDR hodí využiť?

  • Pri preliačinách spôsobených krupobitím a počasím
  • Pri preliačinách spôsobených vandalmi, kde nie je poškodený lak
  • Pri preliačinách pri neopatrnom parkovaní a drobných nárazoch

Vo všetkých týchto príkladoch bude pre vás metóda PDR ako stvorená. Stačí kontaktovať spoločnosť Autopdr.sk a informovať sa na všetky detaily, prípadne aj na konkrétny termín obhliadky a opravy preliačiny.

Miesto, kde preliačiny bola už po oprave ani nebudete vedieť nájsť, či nahmatať, tak skvele bude zase všetko vyzerať, presne ako pred poškodením.

Příští u příspěvku

Předešlý u příspěvku

© 2024 Tasky Tomi

Šablona od Anders Norén